Facebook Linkedin Twitter
Zoeken
Vacature Accountmanager
Inforing in Breda is op zoek naar een Accountmanager Overheid. Heb jij een netwerk in gemeenteland en affiniteit met IT en software oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Accountmanager Overheid

Gemeenten zijn al lang niet meer zo stoffig als vroeger. Ze verkennen zelf de markt om hun dienstverlening naar een hoger plan te tillen. Dat doen ze onderling, op zoek naar succesverhalen. Op congressen zoals Overheid 360. Maar ook op LinkedIn, waar ze vragen stellen en openlijk om hulp vragen.

Als Accountmanager biedt dit volop kansen. Jij onderhoudt jouw contacten goed. Laat online en offline regelmatig je gezicht zien, bent veel buiten de deur. Zo weet jij wanneer gemeenten zich willen verbeteren in bijvoorbeeld de vroegsignalering bij schulden, Wijkteams, Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of Jeugdzorg. Vaak heeft Inforing bij andere gemeenten daar al een vergelijkbare software oplossing voor bedacht; cases genoeg, waaraan jij kunt refereren.

Ons kantoor in Breda is jouw uitvalsbasis voor intern overleg. Daar vertalen we jouw klantvragen in maatwerk software oplossingen en bespreken we de specificaties voor onze programmeurs. We zijn een klein team, dus zijn er snel bij. Vaak kunnen we binnen 1 week al een demo opleveren, als andere (grotere) partijen nog aan het praten zijn.

 

Functie-eisen

• HBO werk- en denkniveau (echter een relevante vooropleiding is geen eis);
• Relevante sales ervaring en een eigen netwerk bij gemeenten en /of overheidsinstanties;
• Affiniteit met IT en software oplossingen;
• Woonachtig op maximaal 45 minuten van Breda
• Reisbereid door heel Nederland.


Wij bieden jou

• Werkomgeving waarin wij ons best doen om het leuk te maken, plezier staat voorop;
• Veel vrijheid hoe jij jouw functie invult;
• Concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een auto, telefoonvergoeding en laptop.

 

Over ons

Inforing (www.inforing.nl) is een software leverancier die uitblinkt in de techniek, het kloppend hart van elke online applicatie en website. Onze op maat gemaakte software maakt het werk van vele gemeenten, welzijnsorganisaties, hogescholen én ondernemers vooral makkelijker. Want poespas, daar doen we niet aan. Voor een compleet pakket werkt Inforing samen met professionals die net zo bevlogen zijn als wij.

We werken vanuit Breda, en delen met 15 medewerkers één grote etage. Communicatielijnen zijn kort en informeel. We schakelen snel, kunnen elkaars werk zo nodig overnemen. Dat maakt ons flexibel dat we klanten er regelmatig mee verbazen.

 
 

Solliciteren

Interesse? Stuur dan jouw motivatie en cv naar Richard Bosch (richard@inforing.nl). Voor vragen kun je Richard bereiken via telefoonnummer 076 50 40 522.

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!DIGITALE NIEUWSBRIEVEN
REGISTRATIESYSTEEM RIS